BANNER1-2
Kebon
lawang kandhang
BANNER2-1
Playset Anak

SEHR VIEL MEHR

D-dalan
Fujian Zhangping

Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd. diadegake ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen produk ruangan kayu sing ana ing Zhangping City, Fujian, China.Jarake 140km saka pelabuhan Xiamen.D-road duwe 39500 ㎡ area tanduran, kita duwe telung basis produksi luwih saka 500 staf produksi pengalaman uga tim R&D profesional.

  • SertifikatSertifikat

    Sertifikat

    Kita duwe sertifikat FSC lan PEFC, lan lulus audit pabrik BSCI, RS, FCCA, lan WCA.

  • PerusahaanPerusahaan

    Perusahaan

    Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd. diadegake ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen produk ruangan kayu sing ana ing Zhangping City, Fujian, China.

  • produkproduk

    produk

    Produk kita diekspor menyang Eropa Amerika lan Australia lan rong puluh negara liyane.

Anak Outdoor

OEM & ODM

OEM & ODM
Kontrol Kualitas Strick
7/24 Layanan Online

  • toysrus
  • sumber traktor tsc co
  • costco
  • Bunnings
  • barang omah
  • SALE
    K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drilled Read...

    K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drilled Read...

    Babagan item iki WOOD NATURAL SPRUCE: Tekstur permukaan kayu spruce apik banget, permukaan kayu nduweni rasa mengkilat.Iki minangka bahan sing apik kanthi tekstur sing alus lan wangi alami, ora ...
  • SALE
    Kothak wedhi ruangan ruangan bocah-bocah kanthi kanopi kanggo ...

    Kothak wedhi ruangan ruangan bocah-bocah kanthi kanopi kanggo ...

    Panggonan Fun Outdoor kanggo Kids

    Kothak wedhi Anak kita minangka papan dolanan sing apik kanggo bocah-bocah ing njaba dolanan, Ruang njero sing gedhe ngidini bocah cilik seneng-seneng karo kanca-kanca.Kajaba iku, sampeyan uga bisa gabung karo dheweke, nikmati wektu ikatan sing larang regane.

  • SALE
    Meja Bangku Portabel Luar Ruangan Kayu Lipat 2...

    Meja Bangku Portabel Luar Ruangan Kayu Lipat 2...

    Desain 2-in-1 Gampang diganti, kanthi gerakan sing mili, saka meja piknik menyang bangku taman.Apik kanggo patio kanthi papan sing winates, amarga barang bisa disimpen minangka bangku kanggo nyuda jumlah ruang sing dijupuk.Dadi Tabel piknik nalika kanca teka liwat kanggo BBQ Kalebu bolongan payung pas payung standar kanggo iyub-iyub ditambahake.Digawe saka kiln garing hemlock Kanada karo noda basis lenga.Majelis minimal sing dibutuhake, hardware lan gampang dituruti instruksi perakitan.

  • SALE
    Kids Wood Playground Toys Running Water pool

    Kids Wood Playground Toys Running Water pool

    Sertifikasi: SGS, PEFC, FSC, BSCI, EN71
    Bahan: Kayu
    Ukuran (WxDxH, mm): 2000*2430*2595mm
    Warna: Custom
    Gaya: Playhouse Taman Anak Kayu
    Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi
  • SALE
    Hot Selling Kid Outdoor Playground Kayu Lumpur Pla...

    Hot Selling Kid Outdoor Playground Kayu Lumpur Pla...

    Konstruksi Ramah Lingkungan & Aman: Playset pawon dolanan bocah-bocah iki digawe saka kayu solid premium sing konstruksi kuat, stabil lan tahan lama.Kerajinan sing berkualitas tinggi, permukaane mulus...
  • SALE
    Taman Dolanan Outdoor Kanggo Bocah-bocah Kayu K...

    Taman Dolanan Outdoor Kanggo Bocah-bocah Kayu K...

    Kisaran Umur: 2 nganti 4 Taun, 5 nganti 7 taun, 8 nganti 13 Taun

    Warna: Custom

    NW(kg): 18

    MOQ: 100 pcs

    Adegan aplikasi: Outdoor, latar mburi, taman

    Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom

    Sertifikasi: ASTM, EN71, ce, FSC, PEFC, SGS, BSCI, EN71

  • SALE
    Outdoor Pretend Anak Langit Biru Indoor Kayu...

    Outdoor Pretend Anak Langit Biru Indoor Kayu...

    Tipe: Taman Dolanan Outdoor

    Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom

    Warna: Kustomisasi

    Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi

    Lumahing Treament: Dipanasake Diobati / Alam / Eco-loropaken / Cat adhedhasar banyu

    Ukuran kemasan (DxWxH mm):950*460*190

  • SALE
    Kayu Outdoor Patio Anak Portable Cubby House

    Kayu Outdoor Patio Anak Portable Cubby House

    Jenis Kayu : Kayu Solid

    Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi

    Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint

    Ruang Kamar: Patio, Indoor lan Outdoor, Outdoor

    Warna: Kustomisasi

    Fitur: Gampang Dirakit, FSC

  • SALE
    Taman Pantai Outdoor Morden Lipat Kayu Adiron...

    Taman Pantai Outdoor Morden Lipat Kayu Adiron...

    Gunakake Khusus: Kursi Taman

    Lempitan : Iya

    Bahan: Kayu, Kayu Solid

    Warna: Kustomisasi

    Ukuran (WxDxH, mm): 730*820*895

    Aplikasi: Outdoor, Taman, Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi

    Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint

SALE PRODUK

PLAYSET ANAK

Ora preduli sampeyan minangka panuku sing luwih cilik utawa panuku akeh, sampeyan bakal entuk solusi kemasan profesional & layanan sing apik banget saka kita.