perusahaan

PROFIL PERUSAHAAN

Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd. diadegake ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen produk ruangan kayu sing ana ing Zhangping City, Fujian, China.Jarake 140km saka pelabuhan Xiamen.D-road duwe 80000 ㎡ area tanduran, kita duwe telung basis produksi luwih saka 500 staf produksi pengalaman uga tim R&D profesional.
Produksi kita nyakup kabeh area set dolanan ruangan bocah, perabotan ruangan kebon omah papan kayu lawang kayu kabin cerdas lan liya-liyane.Kanthi tatanan yen integrasi ekonomi global, produk kita diekspor menyang Eropa Amerika lan Australia lan rong puluh negara liyane.
Kita duwe sertifikat FSC lan PEFC, lan lulus audit pabrik BSCI, RS, FCCA, lan WCA.

Area Tanduran

+

Personil Produksi lan Tim R&D Profesional

+

Kita duwe sertifikat FSC lan PEFC, lan lulus audit pabrik BSCI, RS, FCCA, lan WCA.

+

Negara jaban rangkah

Budaya Perusahaan

perusahaan
perusahaan

D-road Forestry netepi kapercayan perlindungan lingkungan ijo.We are setya kanggo construction saka bahan mentahan alas alas riset lan pangembangan desain lan teknologi Processing jero lan teknologi produksi produk kayu ruangan.Struktur produk sing macem-macem nggawe seri produksi kanthi kauntungan sing kuat.

Fokus D-dalan ing riset lan pangembangan produk inovatif diklumpukake saka tim R&D ndhuwur kanggo mbangun platform riset lan pangembangan kelas donya, implan seni lan urip menyang produk, fokus ing harmoni desain cerdas antarane alam lan nguber Home Furnishing nggawe Lingkungan lan urip ekologis asli.

TEAM KITA

Misi Kita

Misi tim R&D profesional kita yaiku "kanggo ngeksploitasi permintaan pasar sing langgeng" lan terus ngembangake produk anyar.

Paten Anyar

Saiki, kita duwe 146 paten model sarana sing wis ditampa.Rencana taunan kita yaiku promosi 30 produk anyar.

Paten Anyar

Kontrol kualitas

Kualitas iku penting.Dene kuantitas mung angka, kualitas luwih rumit.Kontrol Kualitas bakal ngontrol kualitas kanthi ketat miturut standar internasional, syarat pelanggan, lan pihak inspeksi otoritas katelu.

Reputasi Dhuwur

Perlu dicathet yen D-road nduweni reputasi dhuwur ing pangiriman pas wektune adhedhasar koordinasi lan kerjasama ing antarane macem-macem departemen.

KENAPA PILIH KAMI

perusahaan

Kita ngimpor bahan mentah saka wilayah penghasil kayu berkualitas ing Eropa lan Amerika, uga kita wis mbangun 22000 hektar Forest Farm minangka pelengkap kayu impor kanggo njamin kualitas produk.Base ing introduksi baris produksi otomatis domestik lan peralatan karo tingkat majeng internasional.
D-dalan netepake standarisasi sistem produksi terpadu lan spesialisasi, kalebu preparasi pangatusan otomatis piring mentah saka pemotongan bahan sing apik, dyeing otomatis perakitan buatan, inspeksi kualitas, kemasan lan transportasi.

Kita ngimpor bahan mentah saka wilayah penghasil kayu berkualitas ing Eropa lan Amerika, uga kita wis mbangun 22000 hektar Forest Farm minangka pelengkap kayu impor kanggo njamin kualitas produk.Base ing introduksi baris produksi otomatis domestik lan peralatan karo tingkat majeng internasional.
D-dalan netepake standarisasi sistem produksi terpadu lan spesialisasi, kalebu preparasi pangatusan otomatis piring mentah saka pemotongan bahan sing apik, dyeing otomatis perakitan buatan, inspeksi kualitas, kemasan lan transportasi.

perusahaan

Kaluwihan Kita

%
+
+
km²

LAYANAN

100% pabrik pengawasan sadurunge pangiriman

PROFESIONAL

Pengalaman 15+ taun ing Desain lan Pabrik produk kayu ruangan

KEKUATAN

Kapasitas pabrik 120 kontainer saben wulan

LOGISTIK

140km menyang bagean Xiamen