Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drill Siap Dirakit Ukuran 36in x 84in Sliding Barn Door for Closet

    K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drill Siap Dirakit Ukuran 36in x 84in Sliding Barn Door for Closet

    Spesifikasi - Warna: Multicolor - Bahan: Kayu Cedar, PP - Dimensi Umum: 37″ L x 35″ W x 20″ H - Dimensi Desktop: 37″ L x 17″ W x 0.59″ H - Dhuwur Kursi: 11″ - Cocok kanggo bocah-bocah umur 3-7 taun - Sertifikasi: ASTM F963, CPSIA, SOR/2016 - Label Item: 343-031BU Deskripsi Produk PICNIC TABLE SET: Menehi papan dhewe kanggo dolanan, cemilan, lan liya-liyane!Meja piknik bocah iki dilengkapi siji 6 balung sing bisa dicopot lan adju...
  • Pintu Gudang K-Frame Pre-Drilled Siap Dirakit ukuran 36in x 84in

    Pintu Gudang K-Frame Pre-Drilled Siap Dirakit ukuran 36in x 84in

    Pintu Kandang

    Ngoptimalake ruang kamar kanthi lawang kandhang K-Frame klasik sing terjangkau lan gampang dirakit.Lawang kasebut duwe macem-macem pilihan tampilan: manik-manik, lancar, utawa kombinasi loro-lorone.Lawang bisa dicet utawa diwarnai supaya pas karo kamar sampeyan.Lawang wis dibor kanggo pas karo hardware kita (ora kalebu).

  • K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drill Siap Dirakit ukuran 36in x 84in

    K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drill Siap Dirakit ukuran 36in x 84in

    Babagan item iki WOOD NATURAL SPRUCE: Tekstur permukaan kayu spruce apik banget, permukaan kayu nduweni rasa mengkilat.Iki minangka bahan sing apik kanthi tekstur sing alus lan wangi alami, ora gampang bosok, nanging uga nduweni kateguhan, keluwesan, daya tahan, insulasi swara, insulasi panas, lan deodorisasi.Kinerja pewarnaan lem lan cat apik, ora pamisah nalika nailing.DIMENSI: Jembar: 30″, Dhuwur: 84″, Ketebalan: 1 3/8″, Ketebalan inti solid: 1/2″....