Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Desain Kayu Coklat 2 Tier Freestanding Display Rak Rak Kembang

    Desain Kayu Coklat 2 Tier Freestanding Display Rak Rak Kembang

    Digunakake Kanthi: Kembang / Tanduran Ijo

    Pembeli Komersial: Toko Khusus, Belanja TV, Pasar Super, Toko Diskon, Toko E-commerce

    Mangsa: Kabeh-Musim

    Ruang Kamar: Ing njero ruangan lan ruangan, ruang tamu

    Gaya Desain: Modern

    Pilihan Spasi Kamar: Dhukungan

    Panggonan Asal: Fujian, China

    Jeneng merek: D-dalan utawa Pelanggan

    Nomer Model: Art.3009

    Bahan: Kayu, Kayu Solid

    Finishing: Paint adhedhasar banyu