. China Garden Beach Outdoor Morden Folding Kayu Adirondack Kursi pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Garden Beach Outdoor Morden Folding Kayu Adirondack Kursi

Gunakake Khusus: Kursi Taman

Lempitan : Iya

Bahan: Kayu, Kayu Solid

Warna: Kustomisasi

Ukuran (WxDxH, mm): 730*820*895

Aplikasi: Outdoor, Taman, Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi

Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Gunakake Khusus: Kursi Taman
Lempitan : Iya
Bahan: Kayu, Kayu Solid
Warna: Kustomisasi
Ukuran (WxDxH, mm): 730*820*895
Aplikasi: Outdoor, Taman, Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi
Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint

Deskripsi Produk

KONSTRUKSI KAYU CEDAR / FIR Awet:

Digawe saka kayu cedar / cemara awet, kursi Adirondack kayu fanback njamin panggunaan gratis pangopènan taun-taun, cocog kanggo pekarangan teras, kebon, latar mburi, pantai, teras, loteng, lsp. ing sembarang werna sing disenengi

DESIGN BACK ERGONOMIS:

Kursi kayu Adirondack dirancang kanthi fanback ergonomis sing sudute bisa pas karo kurva awak, nyaman banget kanggo nyandhak.Kajaba iku, desain rong tingkat sing unik bisa mbantu sampeyan nyetel mburi menyang posisi sing bener lan nikmati kenyamanan maksimal sing dikarepake.
DESIGN FOOTREST RETRACTABLE: Dirancang kanthi ottoman sing bisa ditarik sing nyedhiyakake dhukungan sing apik kanggo sikil sampeyan, nggawe awak luwih santai.

KAPASITAS KUAT:

Kursi adirondack log patio tugas abot ndhukung nganti kapasitas bobot 250 LBS, sing mesthi nyaman kanggo wong diwasa ukuran rata-rata.

RINGKASAN GAMPANG lan JAMINAN:

Teka karo kabeh hardware & alat sing dibutuhake.Mangga tindakake pandhuan bench njaba, sampeyan bakal nemokake gampang kanggo nyiyapake.Nawakake Garansi Setaun Terbatas

Napa milih kita?

Kita ngimpor bahan mentah saka wilayah penghasil kayu berkualitas ing Eropa lan Amerika, uga kita wis mbangun 22000 hektar Forest Farm minangka pelengkap kayu impor kanggo njamin kualitas produk.Base ing introduksi baris produksi otomatis domestik lan peralatan karo tingkat majeng internasional.
D-dalan netepake standarisasi sistem produksi terpadu lan spesialisasi, kalebu preparasi pangatusan otomatis piring mentah saka pemotongan bahan sing apik, dyeing otomatis perakitan buatan, inspeksi kualitas, kemasan lan transportasi.

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka perusahaan industri lan perdagangan kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing perabot ruangan kayu.

P: Apa sampeyan bisa ngatur produk?
A: Ya, ora ketompo materi, ukuran, warna, logo utawa paket, OEM bisa ditampa.

Q: Apa sampeyan nampa pesenan OEM?
A: Ya, kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun nggarap proyek OEM.

P: Apa sampeyan nampa pesenan campuran?
A: Ya, kita nampa ora luwih saka 2-3 item ing siji wadhah kanggo urutan pisanan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita