. China Garden Outdoor Playground Kanggo Pabrik Sandbox Anak Kayu lan supplier |Zhangping D-Road

Taman dolanan ruangan ruangan kanggo bocah-bocah kothak wedhi kayu

Kisaran Umur: 2 nganti 4 Taun, 5 nganti 7 taun, 8 nganti 13 Taun

Warna: Custom

NW(kg): 18

MOQ: 100 pcs

Adegan aplikasi: Outdoor, latar mburi, taman

Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom

Sertifikasi: ASTM, EN71, ce, FSC, PEFC, SGS, BSCI, EN71


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Kisaran Umur: 2 nganti 4 Taun, 5 nganti 7 taun, 8 nganti 13 Taun
Warna: Custom
NW(kg): 18
MOQ: 100 pcs
Scens aplikasi: Outdoor, latar mburi, taman
Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom
Sertifikasi: ASTM, EN71, ce, FSC, PEFC, SGS, BSCI, EN71

kauntungan produk

papan panyimpenan trep
Kanopi teduh
Cukup gedhe kanggo akeh bocah kanggo dolanan bebarengan
Kalebu tutup bolong sing njepret ing kothak wedhi
Kalebu liner plastik bening sing ana ing sangisore pasir
Digawe saka kayu tahan cuaca

Kita duwe sertifikat FSC lan PEFC, lan lulus audit pabrik BSCI, RS, FCCA, lan WCA.
Kita bakal nyedhiyani sampeyan kualitas dhuwur lan layanan paling apik!

FAQ

P: Kepiye carane bisa entuk rega?
A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon (Kajaba akhir minggu lan preian).
-Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, please email kita utawa hubungi kita ing cara liyane supaya kita bisa menehi penawaran.

P: Logo lan warna bisa disesuaikan?
A: Ya, kita welcome sampeyan kanggo sampel adat.

P: Apa sampeyan duwe produk saham kanggo didol?
A: Ya, kita mesthi duwe sawetara barang biasa lan populer ing saham.
pesenan cilik lan sampel Panjenengan olèh.

P: Apa sampeyan nampa pesenan campuran?
A: Ya, kita nampa ora luwih saka 2-3 item ing siji wadhah kanggo urutan pisanan.

P: Apa sampeyan pabrik?
A: Mesthi, kita minangka pabrik sing dadi salah sawijining produsen perabot ruangan kayu ing China.
Pabrik kita dumunung ing Zhangping, Fujian.

Matur nuwun kanggo ndeleng produk kita, pitakonan liyane bisa hubungi kula ing TM utawa ngirim priksaan kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam asap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita