Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Sayuran Planter Box Outdoor Planter Elevated Planter

    Sayuran Planter Box Outdoor Planter Elevated Planter

    Kotak Penanam Sayuran

    Kayu cemara Cina sing awet kanthi alami nyedhiyakake struktur tahan banyu lan cuaca sing nyegah warps lan kendur liwat wektu.

  • Kayu Planter Bed karo Trellis

    Kayu Planter Bed karo Trellis

    Kayu Planter Bed karo Trellis

    Cahya ruangan ruangan kanthi amben kebon kayu!Digawe saka kayu cemara sing dipilih kanthi finish sing dicet, amben kebon nduweni karakteristik ketangguhan sing apik lan tahan deformasi.Wilayah tanduran sing gedhe cocok kanggo nandur macem-macem kembang, dene trellis nyedhiyakake papan sing cukup kanggo tuwuh tanduran.Dirancang kanthi dhasar ngisor sing bisa dicopot, kothak planter migunani kanggo oyod kanggo pindhah menyang lemah.Slat kayu sing kothong njamin permeabilitas udara sing apik lan gampang ngilangi banyu sing berlebihan.Menapa malih, gaya klasik kothak planter iki cocog uga karo macem-macem panggonan, kayata Taman, latar mburi, loteng, etc.Kayu cemara kapilih fitur sturdiness lan kekiatan.Lumahing sing polesan apik nyegah goresan amben kebon sing gedhe menehi papan sing cukup kanggo nandur tanduran.Trellis menehi dhukungan sing apik kanggo tanduran utawa tanduran anggur.Dasar dhasar sing bisa dicopot yaiku kondusif kanggo tuwuhing tanduran.Bantalan sikil anti-slip nambah stabilitas ing kothak planter.Kajaba iku sampurna kanggo Taman, latar mburi, loteng, etc. Gampang kanggo ngumpul ing panuntun dhumateng instruction.

  • 3-Tier Wood Planter Ngadeg Outdoor Multistep Wooden Garden Planter Box

    3-Tier Wood Planter Ngadeg Outdoor Multistep Wooden Garden Planter Box

    3-Tier Kayu Planter Stand

    Tiered wungu Taman amben papan panyimpenan saben undakan cukup kanggo tanduran sayuran, Jamu lan kembang. Telung undakan amben taman apik kanggo nggolongake macem-macem tanduran sing tresna lan mbisakake padha ora mengaruhi saben liyane.

  • Ranjang Taman Diunggahake kanggo Penanam Persegi Panjang Sayuran

    Ranjang Taman Diunggahake kanggo Penanam Persegi Panjang Sayuran

    Amben kebon sing digedhekake minangka pilihan sing paling apik kanggo pekarangan sampeyan.Kita nggunakake kayu cemara alam lan sehat kanggo produk kothak planter iki supaya mesthekake iku kuat, lingkungan loropaken lan bisa digunakake kanggo dangu.Produk iki ngemot desain sing luwih dhuwur kanggo ngindhari kewan sing ngrusak tanduran lan uga nyuda cedera punggung, pinggul lan lutut kanggo pangguna.

  • Potting Bench Solid Wood Garden Work bench karo sink lan lemari panyimpenan

    Potting Bench Solid Wood Garden Work bench karo sink lan lemari panyimpenan

    Meja Potting Bangku

    Yen sampeyan kudu njupuk lan nyelehake alat kebon nalika makarya ing njaba ruangan, bangku pot kebon bisa dadi pilihan sing cocog!Penampilan lan mambu sing alami apik kanggo para pelanggan digunakake ing njero ruangan.Ana cukup papan ing rong rak sing mbukak kanggo nyelehake alat lan rereget liyane.Logam Gamelan iku Gamelan lan gampang kanggo ngresiki, lan iku anti banyu.Desain multi-fungsi ndadekake bangku pot ruangan ruangan iki bisa digunakake ing njaba ruangan utawa ing njero ruangan, trep lan gampang dijaga.Bebas bae kanggo ngatur lapisan favorit ing lan seneng gardening.

  • Ngangkat Garden Bed Cedar Elevated Planter Box kanggo Tuwuh lan Nandur Jamu

    Ngangkat Garden Bed Cedar Elevated Planter Box kanggo Tuwuh lan Nandur Jamu

    Cedar alami

    Bahan : Kayu Cedar

    Warna: Natural Cedar

    Gaya: Taman Patio Outdoor

    Fitur Khusus: kothak Planter, Angkat amben kebon, Nandur

  • Ngangkat Taman Bed Kembang Sayuran Wiji Planter Kit Elevated Planters Box

    Ngangkat Taman Bed Kembang Sayuran Wiji Planter Kit Elevated Planters Box

    Amben kebon sing digedhekake iki Digawe saka kayu cemara 100% sing ora dicet, ora beracun, luwih padhet lan stabil, Dirancang kanthi amben sing meh 4 kaki cukup jero kanggo njamin tanduran lan sayuran bisa ambegan lan tuwuh sehat.

  • Amben Taman Sayuran 3-Tier Amben Taman Vertikal Berdiri Bebas Vertikal Balkon Patio

    Amben Taman Sayuran 3-Tier Amben Taman Vertikal Berdiri Bebas Vertikal Balkon Patio

    Profil Perusahaan Produk sing gegandhengan Kenapa Pilih Kita?Digawe ing China 100% China Desain & Produksi Pengiriman Global Pengiriman saka Xiamen Port, China Sawise Sales Dhukungan Dhukungan produk serius.Aja ragu-ragu nelpon aku.Garansi setaun Dijamin kualitas, ngancani sampeyan seumur hidup Gampang dirakit Desain sing ramah pangguna nggawe perakitan gampang lan piranti gratis.
  • Ngangkat Garden Bed Plant Stand Wooden Garden Planter Bench kanggo Patio Park

    Ngangkat Garden Bed Plant Stand Wooden Garden Planter Bench kanggo Patio Park

    Amben Taman sing Digedhekake Iki kalebu bangku tengah lan loro tanduran ing sisih loro, minangka tambahan praktis lan dekoratif kanggo teras, tarraces, taman dll.

  • Kothak Planter Kayu kanggo Tuwuh Sayuran Kembang

    Kothak Planter Kayu kanggo Tuwuh Sayuran Kembang

    Wood Planter Box iki nggunakake struktur sambungan dovetail, sing tujuane kanggo ngrakit struktur dovetail sing ana.Dovetail lan ilat lan alur dilebokake liwat metode push longitudinal.Sawise instalasi rampung, tilak instalasi ora bisa katon saka njaba, lan iku tenan.Lan ayu, selaras karo syarat estetika wong kontemporer kanggo taman.

  • Kayu Planter Bed kanggo Backyard Outdoor Kayu Gedhe Planter Box kanggo Climbing Plant

    Kayu Planter Bed kanggo Backyard Outdoor Kayu Gedhe Planter Box kanggo Climbing Plant

    Amben penanam kayu iki Digawe saka kayu cemara sing dipilih kanthi finish dicet, amben kebon nduweni karakteristik ketangguhan sing apik lan tahan deformasi.Tlatah tanduran sing gedhe cocok kanggo nandur macem-macem kembang, dene trellis nyedhiyakake papan sing cukup kanggo tuwuh tanduran.Dirancang kanthi dhasar ngisor sing bisa dicopot, kothak planter migunani kanggo oyod kanggo pindhah menyang lemah.Slat kayu sing kothong njamin permeabilitas udara sing apik lan gampang ngilangi banyu sing berlebihan.Menapa malih, gaya klasik kothak planter iki cocog uga karo macem-macem panggonan, kayata Taman, latar mburi, loteng, etc. Mung seneng wektu Taman karo kothak planter kita.

  • Potting Bangku Meja Kayu Gardening Plant Workstation Kayu Solid Alami karo Rak Panyimpenan

    Potting Bangku Meja Kayu Gardening Plant Workstation Kayu Solid Alami karo Rak Panyimpenan

    Bangku potting taman ruangan dilengkapi meja logam galvanis sing nyedhiyakake ruang kerja sing tahan banyu lan tahan karat.Lumahing sing gampang diresiki ndadekake papan kerja taman ruangan sing cocog kanggo kebon, latar mburi, teras utawa pekarangan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2