. China Hot Selling Kid Outdoor Playground Kayu Mud Play Kitchen dolanan pesawat kanggo Girls pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Hot Selling Kid Outdoor Playground Kayu Mud Play Kitchen dolanan set kanggo Girls


  • Tipe:Pawon Toys Set
  • Bahan:Kayu, Hemlock Kanada
  • Nomer Model:A0036
  • Jeneng merek:D-dalan
  • Sertifikasi:EN71
  • Ukuran (WxDxH, mm):800*400*900
  • warna:adat
  • Konstruksi:Sebagean KD
  • Perawatan lumahing:Cat berbasis banyu sing ramah lingkungan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Konstruksi Ramah Lingkungan & Aman: Playset pawon dolanan bocah-bocah iki digawe saka kayu solid premium sing konstruksi kuat, stabil lan tahan lama.Kerajinan sing berkualitas tinggi, permukaane lancar tanpa burr, gampang di resiki.Kabeh bahan ora ana ambune lan ora beracun, supaya bocah-bocah bisa seneng-seneng ing pawon sawise gampang dirakit.

    Pengalaman Masak Realistis: Playset pawon nampilake adegan masak nyata kalebu sink kran gelombang mikro kompor panyimpenan jarak.Sijine pot ing kompor lan nguripake tombol, iku bakal ndalang tombol nyata klik muni kanggo nggawe masak luwih menarik lan nyata.

    Pendidikan Fun Imajiner: Playset pawon bocah ora mung nyenengake, nanging uga pendidikan.Bocah-bocah bisa nglatih katrampilan motorik sing apik, mikir logis, lan sinau jeneng, wujud, lan warna panganan sing beda-beda.Sampeyan malah bisa nyengkuyung dheweke kanggo ngurutake panganan dolanan ing macem-macem papan ing playset pawon.Kita wis nyisir atusan produk kanggo nggawa sampeyan set pawon dolanan sing paling apik kanggo bocah-bocah.

    Ruang Panyimpenan Gedhe: Koki cilik bakal ngormati saben detail ing Playset pawon bocah-bocah sing realistis iki.Pawon dolanan kanggo bocah-bocah duwe desain panyimpenan lan ruang kanthi kapasitas gedhe supaya bocah bisa ngurutake barang dhewe.Iku uga bisa cultivate kemampuan panyimpenan anak lan berkembang pakulinan apik saka packing munggah iku.

    Dolanan lan Hadiah sing paling apik kanggo bocah cilik: Hadiah dolanan pawon sing cocog kanggo bocah lanang / wadon / bocah-bocah / bocah-bocah nalika ulang tahun / Natal / Taun Anyar / Pesta.Uga Hadiah Praktis kanggo kanca / sedulur sing duwe bocah cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita