. China K-Frame Sliding Barn Wood Door Pre-Drilled Ready to assemble karo ukuran 36in x 84in pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

K-Frame Sliding Barn Pintu Kayu Pre-Drill Siap Dirakit ukuran 36in x 84in


  • Merk:droadforestry
  • warna:Alamiah
  • Bahan:kayu
  • Bobot barang:42 pon
  • Majelis dibutuhake:ya wis
  • Detail Produk

    Tag produk

    Babagan item iki

    KAYU NATURAL SPRUCE:Tekstur lumahing kayu cemara iku apik, lumahing kayu nduweni rasa mengkilat.Iki minangka bahan sing apik kanthi tekstur sing alus lan wangi alami, ora gampang bosok, nanging uga nduweni kateguhan, keluwesan, daya tahan, insulasi swara, insulasi panas, lan deodorisasi.Kinerja pewarnaan lem lan cat apik, ora pamisah nalika nailing.

     

    DIMENSI: Jembar: 30", Dhuwur: 84", Ketebalan: 1 3/8", Ketebalan inti solid: 1/2".Lawang bisa flipped ing salah siji directions.The ngisor lawang wis alur wis digawe kanggo guide lantai./ Bobot: 42lbs.

     

    INSTALASI GAMPANG: Lawang kandhang wis dibor lan siap dipasang.Kabeh panel kayu sing mitered kanggo pas snug.Iku nggampangake kanggo construction lan gaya panel vertikal lawang kandhang kayu.Piranti sing dibutuhake yaiku obeng lan palu.

     

    DIY Omah Sampeyan: Lawang kandhang kayu sing padhet cocog karo kamar turu, ruang ganti, pawon lan kamar lemari.Sampeyan uga bisa nglukis ing macem-macem warna sing pengin cocog karo dekorasi omah sampeyan.Gaya serbaguna!

     

    PAKET KANGGO: Kabeh ngawut-awut kalebu bebarengan karo panel kayu bolongan sekrup sing wis dibor lan instruksi rinci supaya gampang dirakit.(Sliding Door Hardware ora Klebu).

    Pintu Kandang Tunggal

    Q&A

    1118
    1117
    1116

    P: Apa bukaan lawang sing cocog kanggo lawang iki?

    A: Unit 30 "dirancang kanggo bukaan lawang saka 24" kanggo 28 ".

    P: Apa aku bisa ngebor lawang kanggo nambah gagang?

    A: Nggih

    P : Lawange bisa ditegor?

    A: Ora dianjurake

    P: Apa lawang iki bisa digunakake minangka lawang njaba

    A: Ora dianjurake

    P : Lawange bisa dicet?

    A: Nggih.Tekstur permukaan kayu hemlock apik banget, permukaan kayu ora ana knotty.Sampeyan bisa nglukis kanthi warna apa wae sing cocog karo dekorasi omah sampeyan.

    P: Apa lawang predrilled kanggo hardware ngusapake?

    A: Ora

    P: Apa ana alur sing wis diarahake ing pinggir ngisor?

    A: Nggih

    P: Apa lawang tahan gores kanggo pet?

    A: Ora. Iku awet.Nanging kayu alami.Bakal ngeruk lan ngrusak yen kewan goresan.

    P: Apa lawang iki dilengkapi hardware kanggo nggantung lawang?

    A: listing iki ora.Nanging ing toko kita, ana macem-macem gaya hardware lawang kandhang sing cocog kanggo lawang iki.Mangga aran gratis kanggo hubungi-kita yen perlu saran.

    P: Apa sampeyan kudu nggunakake lem nalika ngrakit lawang iki? A: Ora, paket kasebut kalebu sekrup. P: Apa lawang iki dilengkapi instruksi?

    A: Ya, saben paket bakal teka karo instruksi.Sampeyan uga bisa njaluk instruksi soft copy online.

    P: Apa sampeyan kudu ngresiki lawang?

    A: Ora. Sampeyan bisa ngilangke mudhun sadurunge lukisan sanadyan.Nanging padha ora perlu sanded.

     

     

    1119

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita