Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Sandbox Whith Cover Outdoor Dekorasi Sandpit Play Outdoor Toys Playground

    Sandbox Whith Cover Outdoor Dekorasi Sandpit Play Outdoor Toys Playground

    Sandbox White Cover

    dicekel bocah njaluk kanggo dig kanggo bandha lan mbangun kraton wedhi ing latar mburi dhewe.Kothak wedhi kayu sing nggumunake iki digawe saka kayu tahan cuaca lan dilengkapi tutup bolong sing nglindhungi pasir nalika ora digunakake. Kanopi kanvas nyedhiyakake iyub-iyub kanggo panjelajah cilik.

  • Sandpit kayu dicekel bocah Square Sandbox for Sale

    Sandpit kayu dicekel bocah Square Sandbox for Sale

    Sandpit Kayu

    Kothak wedhi minangka kegiatan sing apik kanggo bocah-bocah saka macem-macem umur.Kabeh bocah seneng dolanan pasir, wiwit bayi sing umure mung sawetara wulan nganti bocah sekolah.Nggawe istana pasir, ngeduk lan mung ngeculake biji-bijian ing driji minangka kegiatan tekstur lan sensori sing nyenengake.Duwe kothak wedhi sing ditutupi minangka cara sing aman kanggo njaga pasir ing ruangan ruangan, tanpa kuwatir yen ana kewan utawa serangga sing mlebu ing kothak kasebut.

  • Toddler Playhouse Outdoor Wooden Playground karo Flowerpot Holder kanggo latar mburi

    Toddler Playhouse Outdoor Wooden Playground karo Flowerpot Holder kanggo latar mburi

    Playhouse Balita

    Nggawe playhouse impen karo Playhouse Kayu iki.Bocah cilik sampeyan bakal seneng duwe papan kanggo nelpon dhewe ing ngendi dheweke bisa nindakake atusan petualangan gaib.Iki bisa dadi papan perlindungan kanggo muter, utawa bisa uga dadi portal menyang jagad gaib.Ayo imajinasi bocah cilik bisa berkembang lan menehi dheweke omah dolanan sing bakal disenengi bocah.

  • Sandpit Kayu Solid Wooden Square Sandbox Kanthi Cover

    Sandpit Kayu Solid Wooden Square Sandbox Kanthi Cover

    Sandpit Kayu

    Mode kothak wedhi saka kayu cemara premium lan dilapisi cat berbasis banyu sing ramah lingkungan, kothak wedhi iki luwih gampang rusak utawa retak lan luwih kuwat lan njamin keamanan lan kesehatan bocah-bocah ing wektu sing padha.

  • Cubby House Taman njaba Pretend Play Games

    Cubby House Taman njaba Pretend Play Games

    Omah Cubby

    Anak-anak bakal seneng jam dolanan karo playhouse kayu iki.Dijamin ninggalake bayi sing apik banget ing playhouse ruangan iki kanggo dolanan karo kanca-kanca.Desain gendheng miring ndadekake udan muter mudhun menyang lemah tinimbang soaking menyang kayu.Lawang lan jendhela sing dibangun, kanggo akses sing gampang lan ventilasi sing luwih apik, uga supaya bocah-bocah katon apik.Nampilake bangku lan wadhah pot kembang, nggawa pengalaman dolanan sing paling nyata.Njupuk omah pondokan ruangan bocah iki kanggo nikmati wektu kulawarga sing manis.

  • Papan dolanan kayu nyetel Playhouse Anak kanthi Geser lan kothak wedhi

    Papan dolanan kayu nyetel Playhouse Anak kanthi Geser lan kothak wedhi

    Papan dolanan kayu

    Playhouse 2 lantai sing apik iki dilengkapi ruangan dolanan ing ngisor sing mulyo, tangga akses internal lan veranda sing wiyar.Muter wavy ndadekake omah loteng iki minangka wektu dolanan sing penting!

  • Toddler Playhouse Cottage Wooden Playhouse karo Slide

    Toddler Playhouse Cottage Wooden Playhouse karo Slide

    Playhouse Balita

    Playhouse kayu sing apik karo beranda lan pawon ruangan, akeh kegiatan ing papan sing kompak.

    Diwenehake karo set multi stensil supaya dekorasi playhouse sampeyan gampang lan nyenengake.

    FSC certified Eropah pinus lan minterake.

  • Sandbox Kanthi Cover Outdoor Sand Box Play 2 Foldable Bench Kursi

    Sandbox Kanthi Cover Outdoor Sand Box Play 2 Foldable Bench Kursi

    Sandbox With Cover mesthi bakal dadi nongkrong favorit kanggo bocah-bocah lingkungan!Iki nduweni rong bangku sing nyenengake supaya akeh ruang kanggo sawetara bocah kanggo digali, mbangun, lan njelajah bebarengan.Bangku-bangku lempitan rata kanggo nutupi lan nglindhungi wedhi nalika wektu dolanan wis rampung!Genggeman tangan nggawe gampang dilipat lan dibukak.

  • Sandpit Kayu w / Cover Canopy Convertible Bangku Kursi Ngisor Liner

    Sandpit Kayu w / Cover Canopy Convertible Bangku Kursi Ngisor Liner

    Sandpit Kayu

    Kalebu area dolanan sing nyaman lan wiyar kanggo sawetara bocah kanggo digali, mbangun lan njelajah bebarengan.Digawe saka kayu cemara padhet kanggo struktur stabil sing siap digunakake saben dina.Ayo anak nuduhake kreativitas lan imajinasi karo sandpit bocah-bocah iki!

  • Playhouse karo slide lan kothak wedhi

    Playhouse karo slide lan kothak wedhi

    Playhouse karo slide lan kothak wedhi

    PlayHouse kayu sing gampang dirakit.Kalebu pawon play fun karo cutlery lan set template multi-tema.Perawatan kayu sing ramah lingkungan utawa perawatan cat dibutuhake sadurunge nggunakake ruangan.Pameran teater digawe stensil, ora diolah lan ora dicet.

    Playhouse kayu sing apik karo loteng lan pawon ruangan kanggo akeh kegiatan ing papan sing kompak.

  • Sandbox Kayu Solid Square Sandpit karo Cover

    Sandbox Kayu Solid Square Sandpit karo Cover

    Sandbox Kayu Solid Square Sandpit karo Cover

  • Pawon lendhut ruangan karo Set Play Water Tap Sink lan Dolanan Peralatan Masak

    Pawon lendhut ruangan karo Set Play Water Tap Sink lan Dolanan Peralatan Masak

    Pawon lendhut

    Kita fokus ing dolanan lan dolanan dolanan bocah-bocah, bocah-bocah dolanan pawon muddy, kursi Adirondack bocah-bocah, kothak wedhi bocah-bocah kanthi kanopi, bangku meja piknik bocah-bocah kanthi payung ... digawe cedar kuning Kanada alami, tetep gaya klasik alami kanthi kualitas apik sing aman.Kabeh produk anak-anak kita lulus tes CPSC, EN71, ASTM, REACH, supaya bayi sampeyan aman nalika lagi dolanan lan seneng-seneng.