. China Kids Wood Playground Toys Running Water blumbang pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Kids Wood Playground Toys Running Water pool

Sertifikasi: SGS, PEFC, FSC, BSCI, EN71
Bahan: Kayu
Ukuran (WxDxH, mm): 2000*2430*2595mm
Warna: Custom
Gaya: Playhouse Taman Anak Kayu
Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi


  • MOQ:200PCS
  • Bahan:Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom
  • Perawatan Suface:Cat banyu sing ramah lingkungan / Dipanasake / Dipanasake / Alam / Eco-loropaken / Cat adhedhasar banyu
  • Fitur:1. Werna lan desain bisa disesuaikan 2. Desain penampilan sing apik banget 3. Atap gable kayu padhet 4. Noda utawa perawatan kayu sing ramah lingkungan 5. Dites kanggo EN71 kanggo safety
  • OEM/ODM:Sugeng rawuh
  • Packing ukuran (WxDxH):adat
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter produk

    Gunakake khusus: Kolam banyu mlaku

    Lempitan : Iya

    Bahan: Kayu, Kayu Solid

    Warna: Kustomisasi

    Ukuran (WxDxH, mm): 730*820*895

    Aplikasi: Outdoor, Taman, Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi

    Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint

    Napa milih kita?

    bank foto (2)

    bank foto (3)

    bank foto (5)

    FAQ

    P: Apa sampeyan pabrik?
    A: Mesthi, kita minangka pabrik sing dadi salah sawijining produsen perabot ruangan kayu ing China.
    Pabrik kita dumunung ing Zhangping, Fujian.

    P: Apa sampeyan duwe barang saham kanggo didol utawa sampeyan bisa nggawe adat?
    A: Sejatine, kita ora duwe persediaan, kita bisa nggawe Logo selaras, ukuran, materi, werna minangka requirement.Lan uga kita bisa nggawe logo sampeyan ing produk, yen jumlah sampeyan bisa tekan MOQ, kita bisa nyithak logo sampeyan kanthi gratis
    ASAP.

    P: Paket saya ora kejawab utawa rusak ing setengah dalan, Apa sing bisa dak lakoni?
    A: Mangga hubungi tim dhukungan utawa sales lan kita bakal konfirmasi pesenan karo paket lan departemen QC, yen masalah kita, kita bakal nggawe mbalekaken utawa re-produk utawa resend kanggo sampeyan.We apologize kanggo sembarang inconvenous!

    Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane, iku njupuk 45-60 dina.

     

    Saran kanggo nggunakake Trade Assurance, sampeyan bakal seneng:
    100% pangayoman kualitas produk
    100% proteksi pangiriman ing wektu
    100% pangayoman pembayaran kanggo jumlah dijamin


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita