. China Kids Wooden Outdoor Sandbox karo Canopy kanggo Backyard pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Kids Wooden Outdoor Sandbox karo Canopy kanggo latar mburi

Panggonan Fun Outdoor kanggo Kids

Kothak wedhi Anak kita minangka papan dolanan sing apik kanggo bocah-bocah ing njaba dolanan, Ruang njero sing gedhe ngidini bocah cilik seneng-seneng karo kanca-kanca.Kajaba iku, sampeyan uga bisa gabung karo dheweke, nikmati wektu ikatan sing larang regane.


Detail Produk

Tag produk

1920
1707
Item No. 2410 Packing Ukuran 1220*385*95 mm
Merk Droad warna Kustomisasi
Bahan Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom Sertifikasi FSC, PEFC, CPC, BSCI, EN71, ISO9001
Ukuran produk 1170 * 1170 * 1170 mm Adegan aplikasi Outdoor, latar mburi, taman

Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd. diadegake ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen produk ruangan kayu sing ana ing Zhangping City, Fujian, China.Jarake 140km saka pelabuhan Xiamen.D-road duwe 39500 ㎡ area tanduran, kita duwe telung basis produksi luwih saka 500 staf produksi pengalaman uga tim R&D profesional.

Produksi kita nyakup kabeh wilayah anakset dolanan ruangan,Furnitur ruangan ngolah kebon lawang kayuKabin cerdas lan liya-liyane.Kanthi tatanan yen integrasi ekonomi global, produk kita diekspor menyang Eropa Amerika lan Australia lan rong puluh negara liyane.

Kita duwe sertifikat FSC lan PEFC, lan lulus audit pabrik BSCI, RS, FCCA, lan WCA.
Kita bakal nyedhiyani sampeyan kualitas dhuwur lan layanan paling apik!

热区切图

Foto Detail

anak kothak wedhi
anak kothak wedhi
anak kothak wedhi

Kalebu dibangun ing tutup

Bangku-bangku lempitan rata nalika wektu dolanan wis rampung kanggo nutupi lan nglindhungi wedhi saka kewan gedhe lan lebu.Genggeman tangan nggawe gampang kanggo wong diwasa kanggo melu lan mbukak bangku

Kedalaman pasir sing bisa diatur

Konstruksi tanpa dasar ngidini sampeyan ngeduk pekarangan luwih jero ing perimeter kothak wedhi kanggo nyetel ambane pasir supaya cocog karo imajinasi bocah-bocah!Konstruksi sing ora ana dhasar uga ngidini saluran banyu luwih gampang kanggo nyegah banyu saka puddling ing kothak wedhi.

1.Desain langit-langit kothak wedhi bisa nglindhungi bocah-bocah saka sinar ultraviolet lan nyegah supaya ora kena udan.

2.Atap kothak wedhi digawe saka kain Oxford anti banyu, sing bisa dibongkar lan gampang di resiki.

3. Ing ngisor kothak wedhi anak nggampangake got, ventilasi lan imbuhan saka ambane saka wedhi.free layar wedhi klebu iku kanggo gampang panyimpenan saka wedhi.

4. Langit-langit kothak wedhi anak bisa diunggahake lan diturunake lan bisa diputer kanthi sudut.

5. Yen ana masalah karo produk ing sembarang wektu, hubungi kita langsung lan kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Sertifikat

Kita duwe sertifikat FSC lan PEFC, lan lulus audit pabrik BSCI, RS, FCCA, lan WCA.Kita bakal nyedhiyani sampeyan kualitas dhuwur lan layanan paling apik!

bank foto

Profil Perusahaan

bank foto (1)

 

 

D-road Forestry netepi kapercayan perlindungan lingkungan ijo.We are setya kanggo construction saka bahan mentahan alas alas riset lan pangembangan desain lan teknologi Processing jero lan teknologi produksi produk kayu ruangan.Struktur produk sing macem-macem nggawe seri produksi kanthi kauntungan sing kuat.

Fokus D-dalan ing riset lan pangembangan produk inovatif diklumpukake saka tim R&D ndhuwur kanggo mbangun platform riset lan pangembangan kelas donya, implan seni lan urip menyang produk, fokus ing harmoni desain cerdas antarane alam lan nguber Home Furnishing nggawe Lingkungan lan urip ekologis asli.

 

 

Misi tim R&D profesional kita yaiku "kanggo ngeksploitasi permintaan pasar sing langgeng" lan terus ngembangake produk anyar.

Saiki, kita duwe 146 paten model sarana sing wis ditampa.Rencana taunan kita yaiku promosi 30 produk anyar.

Kualitas iku penting.Dene kuantitas mung angka, kualitas luwih rumit.Kontrol Kualitas bakal ngontrol kualitas kanthi ketat miturut standar internasional, syarat pelanggan, lan pihak inspeksi otoritas katelu.

Perlu dicathet yen D-road nduweni reputasi dhuwur ing pangiriman pas wektune adhedhasar koordinasi lan kerjasama ing antarane macem-macem departemen.

bank foto (2)

produk sing gegandhengan

https://www.droadforestry.com/playhouse/
https://www.droadforestry.com/play-kitchen/
https://www.droadforestry.com/sandbox/

Kenapa Pilih Kita?

browser

Made in China

100% Desain & Produksi China

01运输中、物流 (1)

Pangiriman Global

Pengiriman saka Xiamen Port, China

身份证

Dhukungan Sawise Sales

Dhukungan produk serius.Aja ragu-ragu nelpon aku.

ngawasi

Garansi setaun

Dijamin kualitas, ngancani sampeyan kanggo urip

blanja

Gampang kanggo ngumpul

Desain sing ramah pangguna nggawe perakitan gampang lan alat gratis.

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik?
A: Mesthi, kita minangka pabrik sing dadi salah sawijining produsen perabot ruangan kayu ing China.
Pabrik kita dumunung ing Zhangping, Fujian.

Q. Kepiye carane bisa njamin kualitas?
A: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal.
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

P: Kepiye carane bisa njaluk conto?
A: Sawise konfirmasi, conto bakal siap watara 7-10 dina.

Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane, iku njupuk 45-60 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita