. China Outdoor Portable Bangku meja lipat Kayu 2 ing 1 Picnic set pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Meja Bangku Portabel Luar Ruangan lipat Kayu 2 in 1 Set Piknik

Desain 2-in-1 Gampang diganti, kanthi gerakan sing mili, saka meja piknik menyang bangku taman.Apik kanggo patio kanthi papan sing winates, amarga barang bisa disimpen minangka bangku kanggo nyuda jumlah ruang sing dijupuk.Dadi Tabel piknik nalika kanca teka liwat kanggo BBQ Kalebu bolongan payung pas payung standar kanggo iyub-iyub ditambahake.Digawe saka kiln garing hemlock Kanada karo noda basis lenga.Majelis minimal sing dibutuhake, hardware lan gampang dituruti instruksi perakitan.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Majelis dibutuhake: Ya
Rampung Bingkai: Hemlock Kanada, Noda Berbasis Banyu, Alami
Bahan Rangka : Kayu
Rangka Rampung Utama: Kayu Coklat Muda
Fitur Furnitur Patio: Ora Ana Fitur Tambahan
Bobot produk (lb.): 50.71 lb
Bisa bali: 90-dina
Kapasitas Lenggahan: Kursi 2 Wong
Wangun: persegi dowo
Gaya: Farmhouse, Rustic
Bahan Meja : Kayu
Lubang Payung: Kanthi Lubang Payung

Deskripsi Produk

  • Digawe saka hemlock Kanada sing berkualitas kanthi noda adhedhasar minyak
  • Bisa digunakake minangka bangku lungguh utawa meja piknik
  • Transformasi prasaja saka bangku menyang meja
  • Déwan gampang, hardware lan instruksi klebu
  • Kapasitas bobot 500 lbs.saben sisih
  • Tabel piknik: 58.27 in. D x 54.33 in. W x 29.92 in. H
  • Bangku taman: 29,72 in D x 54,33 in W x 33,46 in H

Napa milih kita?

bank foto (2)

 

 

bank foto (3)

bank foto (5)

 

 

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik?

A: Mesthi, kita minangka pabrik sing dadi salah sawijining produsen perabot ruangan kayu ing China.
Pabrik kita dumunung ing Zhangping, Fujian.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo aku?

A: Ya, mung ngomongake ide sampeyan.Kita bakal nindakake ide sampeyan dadi produk sing sampurna .Desain sing sederhana gratis.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo aku?

A: Ya, mung ngomongake ide sampeyan.Kita bakal nindakake ide sampeyan dadi produk sing sampurna .Desain sing sederhana gratis.

Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane, iku njupuk 45-60 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita