. China Outdoor Pretend Anak Sky Blue Indoor Wooden Playground Mud Kitchen Toy Kompor karo Sink pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Bocah-bocah Pretend Outdoor Sky Blue Indoor Dolanan Kayu Lendhut Dapur Dolanan Kompor karo Sink

Tipe: Taman Dolanan Outdoor

Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom

Warna: Kustomisasi

Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi

Lumahing Treament: Dipanasake Diobati / Alam / Eco-loropaken / Cat adhedhasar banyu

Ukuran kemasan (DxWxH mm):950*460*190


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Tipe: Taman Dolanan Outdoor
Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom
Warna: Kustomisasi
Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi
Lumahing Treament: Dipanasake Diobati / Alam / Eco-loropaken / Cat adhedhasar banyu
Ukuran kemasan (DxWxH mm):950*460*190

Konstruksi Ramah Lingkungan & Aman

Playset pawon dolanan bocah iki digawe saka kayu solid premium sing konstruksi kuat, stabil lan awet.
Kerajinan sing berkualitas tinggi, permukaane lancar tanpa burr, gampang di resiki.
Kabeh bahan ora ana ambune lan ora beracun, supaya bocah-bocah bisa seneng-seneng ing pawon sawise gampang dirakit.
Ukuran dipasang 27.6" x 11.6" x 40.6"

Pengalaman Masak Realistis

Playset pawon nampilake pemandangan masak nyata kalebu sink kran gelombang mikro kompor panyimpenan jarak.
Sijine pot ing kompor lan nguripake tombol, iku bakal ndalang tombol nyata klik muni kanggo nggawe masak luwih menarik lan nyata.

Pendidikan Fun Imajiner

Playset pawon anak ora mung bisa nyenengake, nanging uga pendidikan.
Bocah-bocah bisa nglatih katrampilan motorik sing apik, mikir logis, lan sinau jeneng, wujud, lan warna panganan sing beda-beda.
Sampeyan malah bisa nyengkuyung dheweke kanggo ngurutake panganan dolanan ing macem-macem papan ing playset pawon.
Kita wis nyisir atusan produk kanggo nggawa sampeyan set pawon dolanan sing paling apik kanggo bocah-bocah.

Space Storage gedhe

Koki cilik bakal ngormati saben detail ing Playset pawon bocah sing realistis iki.
Pawon dolanan kanggo bocah-bocah duwe desain panyimpenan lan ruang kanthi kapasitas gedhe supaya bocah bisa ngurutake barang dhewe.
Iku uga bisa cultivate kemampuan panyimpenan anak lan berkembang pakulinan apik saka packing munggah iku.

Dolanan lan Hadiah paling apik kanggo bocah cilik

Hadiah dolanan pawon pura-pura sing cocog kanggo bocah lanang / bocah-bocah wadon / bocah-bocah / bocah-bocah nalika Ulang Tahun / Natal / Taun Anyar / Pesta.
Uga Hadiah Praktis kanggo kanca / sedulur sing duwe bocah cilik.

Napa milih kita?

LAYANAN
100% pabrik pengawasan sadurunge pangiriman

PROFESIONAL
Luwih saka 10 taun pengalaman ing desain produk ruangan lan pabrik

KEKUATAN
120 kontaner kapasitas pabrik saben sasi;180 pelanggan ing saindenging jagad

LOGISTIK
140km menyang bagean Xiamen

FAQ

P: Nalika aku bisa njaluk kutipan?
A: Kita biasane ngutip sampeyan sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk quotation.Please nelpon kita utawa
marang kita ing mail, supaya kita bisa nimbang prioritas priksaan Panjenengan.

P: Apa syarat kemasan sampeyan?
A: Paket pengiriman standar kanthi karton coklat utawa kemasan KOTAK MAIL.Paket multi-lapisan kanggo nglindhungi safety transportasi.

P: Logo lan warna bisa disesuaikan?
A: Ya, kita welcome sampeyan kanggo sampel adat.

P: Kepiye carane bisa entuk rega?
A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon (Kajaba akhir minggu lan preian).
-Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, please email kita utawa hubungi kita ing cara liyane supaya kita bisa menehi penawaran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita