Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Piknik Tabel Kanggo Kids Outdoor Kayu Folding Piknik Bench

    Piknik Tabel Kanggo Kids Outdoor Kayu Folding Piknik Bench

    Piknik Tabel Kanggo Kids Outdoor Kayu Folding Piknik Bench

  • Kids Piknik Tabel Kayu Outdoor Water Meja wedhi w / Play kothak

    Kids Piknik Tabel Kayu Outdoor Water Meja wedhi w / Play kothak

    Meja Piknik Anak Kab

    Meja piknik bocah-bocah 3 ing 1 kita siap menehi anak-anak sampeyan papan sing lucu lan lucu kanggo nglampahi masa kanak-kanak sing seneng.Meja dolanan ruangan iki nggabungake meja banyu, meja wedhi lan meja piknik bebarengan, sing ora mung cocog karo bocah-bocah dolanan banyu lan wedhi karo kanca-kanca sing paling apik, nanging uga ngidini dheweke seneng panganan sing enak lan wektu ngobrol utawa sinau bareng. ngarep.

  • Meja Bangku Portabel Luar Ruangan lipat Kayu 2 in 1 Set Piknik

    Meja Bangku Portabel Luar Ruangan lipat Kayu 2 in 1 Set Piknik

    Desain 2-in-1 Gampang diganti, kanthi gerakan sing mili, saka meja piknik menyang bangku taman.Apik kanggo patio kanthi papan sing winates, amarga barang bisa disimpen minangka bangku kanggo nyuda jumlah ruang sing dijupuk.Dadi Tabel piknik nalika kanca teka liwat kanggo BBQ Kalebu bolongan payung pas payung standar kanggo iyub-iyub ditambahake.Digawe saka kiln garing hemlock Kanada karo noda basis lenga.Majelis minimal sing dibutuhake, hardware lan gampang dituruti instruksi perakitan.

  • Meja Piknik Anak lan Kursi Set Bangku Piknik Kayu karo Payung

    Meja Piknik Anak lan Kursi Set Bangku Piknik Kayu karo Payung

    Warna: Cedar

    Bahan: Water-Based

    Tema: Meja Piknik Kayu Outdoor Anak karo Payung

    Ukuran Item: 37.5 x 35.5 x 66.9 cm

  • Tabel piknik kayu kanggo Anak karo Games lan pub Bangku Sandpit Sink

    Tabel piknik kayu kanggo Anak karo Games lan pub Bangku Sandpit Sink

    Spesifikasi - Warna: Multicolor - Bahan: Kayu Cedar, PP - Dimensi Umum: 37″ L x 35″ W x 20″ H - Dimensi Desktop: 37″ L x 17″ W x 0.59″ H - Dhuwur Kursi: 11″ - Cocok kanggo bocah-bocah umur 3-7 taun - Sertifikasi: ASTM F963, CPSIA, SOR/2016 - Label Item: 343-031BU Deskripsi Produk PICNIC TABLE SET: Menehi papan dhewe kanggo dolanan, cemilan, lan liya-liyane!Meja piknik bocah iki dilengkapi siji 6 balung sing bisa dicopot lan ...
  • Adirondack Portable Folding Wood Outdoor Side Table kanggo The Deck Patio

    Adirondack Portable Folding Wood Outdoor Side Table kanggo The Deck Patio

    Parameter Produk Desain Tabel Meja Akhir Tipe Kamar Taman Patio Warna Putih Alami Gaya Klasik Bahan Bingkai Kayu Katrangan Produk 【KAYU GRADE Dhuwur】 Bahan sing digawe saka kayu Cypress luwih apik tinimbang kayu cedar tahan unsur alam, ora bakal retak, keripik utawa bosok.【PORTABILITAS lan KOMPAK】 Desain meja lipat ngidini panyimpenan gampang nyedhiyakake ruang sing cukup kanggo barang-barang sampeyan nalika uga pas menyang papan sing paling sithik; Apik kanggo kemah, kertu, utawa ...
  • Outdoor Kayu Piknik Bangku lan meja kanggo Kids Garden Furnitur Anak Play

    Outdoor Kayu Piknik Bangku lan meja kanggo Kids Garden Furnitur Anak Play

    FOR OUTDOOR: Bangku Piknik Kayu iki cocog kanggo ana ing taman, teras utawa teras lan bocah-bocah bisa nikmati cuaca sing apik nalika dolanan ing njaba.

    Aplikasi:Outdoor, Taman, Farmhouse, Courtyard, Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi
    Gaya Desain: Modern
    Bahan: Kayu, Kayu Solid
    Dilipat: YA
    Gaya Kayu: Kayu Solid
    Jeneng merek: D-road utawa Customer's
    Nomer Model: A3027
    Sertifikasi: SGS, PEFC, FSC, BSCI, EN71