Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Pawon lendhut ruangan karo Set Play Water Tap Sink lan Dolanan Peralatan Masak

    Pawon lendhut ruangan karo Set Play Water Tap Sink lan Dolanan Peralatan Masak

    Pawon lendhut

    Kita fokus ing dolanan lan dolanan dolanan bocah-bocah, bocah-bocah dolanan pawon muddy, kursi Adirondack bocah-bocah, kothak wedhi bocah-bocah kanthi kanopi, bangku meja piknik bocah-bocah kanthi payung ... digawe cedar kuning Kanada alami, tetep gaya klasik alami kanthi kualitas apik sing aman.Kabeh produk anak-anak kita lulus tes CPSC, EN71, ASTM, REACH, supaya bayi sampeyan aman nalika lagi dolanan lan seneng-seneng.

  • Kids Play Kitchen Playset Outdoor Kayu Cooking Toy

    Kids Play Kitchen Playset Outdoor Kayu Cooking Toy

    Kids Play Kitchen set saka Droad sampurna kanggo bocah-bocah sing seneng pura-pura!Aksesoris lengkap kalebu sink sing bisa dicopot, pot tanduran, wajan, panci, sendok lan liya-liyane.Bocah-bocah cilik bakal pura-pura masak ing wajan lan nandur kembang ing pot.Nuduhake aksesoris lan piranti dolanan bocah-bocah ndadekake bocah-bocah bisa sesambungan, mbangun katrampilan sosial nalika lagi masak lan muter saben dina!

  • Dolanan Playset Pawon Pawon Lendhut Kayu

    Dolanan Playset Pawon Pawon Lendhut Kayu

    The Wooden Mud Kitchen promosiaken engagement lan interaksi karo imajinatif, tangan-on play.

    Fitur tombol sing nguripake, papat kompor pura-pura, lan rak mbukak kanggo nyimpen piring, dolanan panganan, dolanan, lan liya-liyane.

    Playset pawon kayu serbaguna iki cocog kanggo kelas, daycare, prasekolah, montessori, omah lan liya-liyane.

    Kompor dolanan sing siap dirakit duwe pinggir lan pojok sing dibunderake sing ngidini bocah-bocah bisa dolanan tanpa serpihan utawa potongan.

  • Kayu Pawon Play Set Educational Role Play Toys kanggo Kids

    Kayu Pawon Play Set Educational Role Play Toys kanggo Kids

    Fitur • Ngidini bocah-bocah dadi koki dhewe • Cukup pencet pompa banyu lan banyu bakal metu • Digawe saka plastik PP, kanthi pigura kayu cemara sing padhet lan angel • Fitur siji beting ngisor kanggo panyimpenan • Kanggo umur 3-7 taun Deskripsi Set Dolanan Pawon Kayu iki dirancang kanggo pangembangan bocah-bocah lan bakal menehi wektu nyenengake lan dolanan - pengalaman pura-pura sing apik.Iku mbantu bocah ngembangake koordinasi tangan-mripat, kemampuan imajinasi, kemampuan kognitif ...
  • Kayu Pawon Dolanan Play set lendhut pawon karo sink

    Kayu Pawon Dolanan Play set lendhut pawon karo sink

    Pawon lendhut nggawe tambahan sing sampurna kanggo ruangan ruangan, nyengkuyung dolanan klompok interaktif lan ngembangake macem-macem katrampilan!Uga nggunakake katrampilan motorik sing apik kanggo kabeh tuang lan nyampur, bocah-bocah bisa mbangun kosakata anyar, njelajah sifat barang sing ditemokake ing saindenging jagad lan malah nggabungake numerasi kanthi nggawe resep-resep dhewe.Pawon Lendhut Kayu Luar ruangan iki cocog kanggo bocah cilik masak pai lendhut lan seneng-seneng!Lawang ing sisih ngarep mbukak kanggo panyimpenan aksesoris, nanging dibutuhake perakitan mandiri.

  • Papan Dolanan Outdoor Pretend Wood Mud set dolanan pawon kanggo Bocah-bocah wadon

    Papan Dolanan Outdoor Pretend Wood Mud set dolanan pawon kanggo Bocah-bocah wadon

    Tipe: Set Mainan Pawon
    Bahan: Kayu, Hemlock Kanada
    Panggonan Asal: Fujian, China
    Jeneng merek: D-road
    Nomer Model: A0036
    Sertifikasi: EN71
    Ukuran (WxDxH, mm):800*400*900
    Warna: Custom
    Konstruksi: KD parsial
    Permukaan Treament: Cat adhedhasar banyu sing ramah lingkungan
    Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi
  • Hot Selling Kid Outdoor Playground Kayu Mud Play Kitchen dolanan set kanggo Girls

    Hot Selling Kid Outdoor Playground Kayu Mud Play Kitchen dolanan set kanggo Girls

    Konstruksi Ramah Lingkungan & Aman: Playset pawon dolanan bocah-bocah iki digawe saka kayu solid premium sing konstruksi kuat, stabil lan tahan lama.Kerajinan sing berkualitas tinggi, permukaane lancar tanpa burr, gampang di resiki.Kabeh bahan ora ana ambune lan ora beracun, supaya bocah-bocah bisa seneng-seneng ing pawon sawise gampang dirakit.Pengalaman Masak Realistis: Playset pawon nampilake adegan masak nyata kalebu sink kran gelombang mikro kompor panyimpenan jarak.Pasang pot...
  • Anak Pretend Cool Play Kids Dolanan Kayu Set Pawon Dolanan kanggo Girl

    Anak Pretend Cool Play Kids Dolanan Kayu Set Pawon Dolanan kanggo Girl

    Sertifikasi: ASTM, EN71, SGS, PEFC, FSC, BSCI, EN71

    Jenis Kelamin: Unisex

    Kisaran Umur: 0 nganti 24 Wulan, 2 nganti 4 Taun, 5 nganti 7 taun

    Jinis: Pawon Toys Set

    Bahan: Kayu, Kayu Solid

    Panggonan Asal: Fujian, China

    Jeneng merek: OEM

  • Bocah-bocah Pretend Outdoor Sky Blue Indoor Dolanan Kayu Lendhut Dapur Dolanan Kompor karo Sink

    Bocah-bocah Pretend Outdoor Sky Blue Indoor Dolanan Kayu Lendhut Dapur Dolanan Kompor karo Sink

    Tipe: Taman Dolanan Outdoor

    Bahan: Hemlock, Spruce utawa Chinese Fir, Custom

    Warna: Kustomisasi

    Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi

    Lumahing Treament: Dipanasake Diobati / Alam / Eco-loropaken / Cat adhedhasar banyu

    Ukuran kemasan (DxWxH mm):950*460*190