Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Toddler Playhouse Outdoor Wooden Playground karo Flowerpot Holder kanggo latar mburi

    Toddler Playhouse Outdoor Wooden Playground karo Flowerpot Holder kanggo latar mburi

    Playhouse Balita

    Nggawe playhouse impen karo Playhouse Kayu iki.Bocah cilik sampeyan bakal seneng duwe papan kanggo nelpon dhewe ing ngendi dheweke bisa nindakake atusan petualangan gaib.Iki bisa dadi papan perlindungan kanggo muter, utawa bisa uga dadi portal menyang jagad gaib.Ayo imajinasi bocah cilik bisa berkembang lan menehi dheweke omah dolanan sing bakal disenengi bocah.

  • Cubby House Taman njaba Pretend Play Games

    Cubby House Taman njaba Pretend Play Games

    Omah Cubby

    Anak-anak bakal seneng jam dolanan karo playhouse kayu iki.Dijamin ninggalake bayi sing apik banget ing playhouse ruangan iki kanggo dolanan karo kanca-kanca.Desain gendheng miring ndadekake udan muter mudhun menyang lemah tinimbang soaking menyang kayu.Lawang lan jendhela sing dibangun, kanggo akses sing gampang lan ventilasi sing luwih apik, uga supaya bocah-bocah katon apik.Nampilake bangku lan wadhah pot kembang, nggawa pengalaman dolanan sing paling nyata.Njupuk omah pondokan ruangan bocah iki kanggo nikmati wektu kulawarga sing manis.

  • Papan dolanan kayu nyetel Playhouse Anak kanthi Geser lan kothak wedhi

    Papan dolanan kayu nyetel Playhouse Anak kanthi Geser lan kothak wedhi

    Papan dolanan kayu

    Playhouse 2 lantai sing apik iki dilengkapi ruangan dolanan ing ngisor sing mulyo, tangga akses internal lan veranda sing wiyar.Muter wavy ndadekake omah loteng iki minangka wektu dolanan sing penting!

  • Toddler Playhouse Cottage Wooden Playhouse karo Slide

    Toddler Playhouse Cottage Wooden Playhouse karo Slide

    Playhouse Balita

    Playhouse kayu sing apik karo beranda lan pawon ruangan, akeh kegiatan ing papan sing kompak.

    Diwenehake karo set multi stensil supaya dekorasi playhouse sampeyan gampang lan nyenengake.

    FSC certified Eropah pinus lan minterake.

  • Playhouse karo slide lan kothak wedhi

    Playhouse karo slide lan kothak wedhi

    Playhouse karo slide lan kothak wedhi

    PlayHouse kayu sing gampang dirakit.Kalebu pawon play fun karo cutlery lan set template multi-tema.Perawatan kayu sing ramah lingkungan utawa perawatan cat dibutuhake sadurunge nggunakake ruangan.Pameran teater digawe stensil, ora diolah lan ora dicet.

    Playhouse kayu sing apik karo loteng lan pawon ruangan kanggo akeh kegiatan ing papan sing kompak.

  • Kids Wood Playground Toys Running Water pool

    Kids Wood Playground Toys Running Water pool

    Sertifikasi: SGS, PEFC, FSC, BSCI, EN71
    Bahan: Kayu
    Ukuran (WxDxH, mm): 2000*2430*2595mm
    Warna: Custom
    Gaya: Playhouse Taman Anak Kayu
    Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, Latar mburi
  • Omah Cubby Kayu Kanthi Penanam Kembang

    Omah Cubby Kayu Kanthi Penanam Kembang

    Ngarep omah manis.Lan kanggo anak-anak sampeyan, mesthine karo Wooden Cubby House.Dibangun saka kayu Fir sing kuat, playhouse pondokan iki minangka cara sing apik kanggo bocah-bocah sinau babagan urip praktis lan katrampilan sosial.Kejabi kabeh kesenengan dolanan pura-pura ing omah, bocah-bocah uga bisa nggunakake papan kasebut minangka papan cilik kanggo ngembangake kekancan utawa nggarap proyek kreatif.Kabeh babagan playhouse digawe aman kanggo bocah-bocah: celah jendela sing gedhe banget, fixing tugas abot, desain tanpa kaca lan cat ora beracun sing ramah lingkungan.Omah kabeh awet lan tahan cuaca lan kalebu kothak kembang jendhela sing dibangun supaya anak-anak sampeyan bisa dekorasi cubby supaya bisa dadi omah sing nyaman.Papan tulis gedhe ing mburi cocog kanggo dolanan lan sinau, lan ngowahi cubby dadi ruang kelas ruangan supaya bocah-bocah bisa dolanan guru lan siswa.Paling ora, omah cubby katon apik ing kebon sampeyan uga ngidini luwih akeh petualangan latar mburi kanggo bocah-bocah.

  • Cubby House Kanthi Slide Kanggo Bocah-bocah

    Cubby House Kanthi Slide Kanggo Bocah-bocah

    Njupuk perasaan pantai ing latar mburi karo Cubby House.Playhouse gaya Queenslander iki nawakake getaran pantai sing santai kanggo bocah-bocah ing jurang pasir gedhe ing sangisore Warrigal.Fun ing cakrawala karo chalkboard, noughts lan salib, tembok panjat tebing lan geser wavy 2,2m.

  • Kids Wooden House Customized Outdoor Playground Kids Play House kanggo Hiburan

    Kids Wooden House Customized Outdoor Playground Kids Play House kanggo Hiburan

    Sampeyan diundang supaya imajinasi sampeyan mbukak liar ing Kids Cubby House.Nampilake beranda ngarep, kothak layang, lan amben kembang jendhela, bocah-bocah sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo pura-pura kaya nggawe papan cilik dhewe kanggo nelpon omah.

  • Playhouse Kayu Kanggo Kids Best Natal Gifts

    Playhouse Kayu Kanggo Kids Best Natal Gifts

    Fitur Playhouse Kayu

    Majelis Gampang - Didhukung dening aplikasi BILT interaktif langkah-langkah

    Panelized kanggo cepet, perakitan prasaja

    Playhouse kayu bocah-bocah kanthi jendhela sing amba kanggo angin lan cahya alami

    Muter aksesoris ing njero kalebu sink, kompor, telpon tanpa kabel lan bel lawang sing bisa digunakake

    Jendhela cemilan sisih becik kanggo nyediakake omben-omben lan panganan enak liyane

    Ngarep duwe wadhah pot kembang (kembang lan pot kembang ora kalebu)

    Set panci lan panci kanthi peralatan

    Lawang setengah ukuran mbantu nyedhiyakake nyenengake lan gampang mlebu lan metu

  • Wooden Playhouse Kids Outdoor Wendy Playhouses karo meja lan kursi

    Wooden Playhouse Kids Outdoor Wendy Playhouses karo meja lan kursi

    Bukak lawang playhouse kayu menyang rencana lantai sing mbukak sing bisa dibayangake.Anak-anak bakal seneng nggawe omah iki minangka omah, dihiasi karo dekorasi sing cocog karo gaya.Isi omah karo dolanan, lan dolanan petualangan bisa nganti sedina muput.Jendhela sisih sing mbukak ora mung nggawe angin sing apik, nanging uga bisa dadi panggung wayang utawa jendhela porsi kanggo pangiriman panganan khayalan.

  • Cubby House Outdoor Playground Tipe Anak Playhouse for Sale

    Cubby House Outdoor Playground Tipe Anak Playhouse for Sale

    Njupuk playtime menyang dhuwur anyar karo droadforestry Traditional Outdoor Cubby House.Dibangun saka China-Fir Wood, Playhouse anak kita muji pekarangan apa wae.Serbaguna banget, omah iki duwe lawang setengah ukuran, papat jendhela, Langkah, pager piket, stasiun porsi.Saben komponen dirancang kanggo mbantu bocah ngembangake imajinasi.Nalika bocah-bocah entuk manfaat saka jam dolanan aktif, wong tuwa entuk manfaat saka nduwe anak sing aman ing latar mburi.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2