Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Potting Bench Solid Wood Garden Work bench karo sink lan lemari panyimpenan

    Potting Bench Solid Wood Garden Work bench karo sink lan lemari panyimpenan

    Meja Potting Bangku

    Yen sampeyan kudu njupuk lan nyelehake alat kebon nalika makarya ing njaba ruangan, bangku pot kebon bisa dadi pilihan sing cocog!Penampilan lan mambu sing alami apik kanggo para pelanggan digunakake ing njero ruangan.Ana cukup papan ing rong rak sing mbukak kanggo nyelehake alat lan rereget liyane.Logam Gamelan iku Gamelan lan gampang kanggo ngresiki, lan iku anti banyu.Desain multi-fungsi ndadekake bangku pot ruangan ruangan iki bisa digunakake ing njaba ruangan utawa ing njero ruangan, trep lan gampang dijaga.Bebas bae kanggo ngatur lapisan favorit ing lan seneng gardening.

  • Potting Bangku Meja Kayu Gardening Plant Workstation Kayu Solid Alami karo Rak Panyimpenan

    Potting Bangku Meja Kayu Gardening Plant Workstation Kayu Solid Alami karo Rak Panyimpenan

    Bangku potting taman ruangan dilengkapi meja logam galvanis sing nyedhiyakake ruang kerja sing tahan banyu lan tahan karat.Lumahing sing gampang diresiki ndadekake papan kerja taman ruangan sing cocog kanggo kebon, latar mburi, teras utawa pekarangan.