Riset & Tur Pabrik

Misi tim R&D profesional kita yaiku "kanggo ngeksploitasi permintaan pasar sing langgeng" lan terus ngembangake produk anyar.Saiki, kita duwe 164 paten model sarana sing wis ditampa.Rencana taunan kita yaiku promosi 50 produk anyar.

Riset
Riset
Riset
Riset
Riset
Riset