Fujian Zhangping D-road Forestry Co., Ltd.

Produk utama: Playhouse, Play kitchen, Sandbox, Gardening, Meja & Kursi, Pintu gudang, Mantel Rak, Pergola.

1. Madeg ing taun 2005, pengalaman 16+ taun ing desain & pabrik produk kayu ruangan, dumunung ing Zhangping City, Fujian, China, 140 Km adoh saka pelabuhan Xiamen.
2.R & D Kapabilitas: 10+ designs anyar saben Sasi, redesign miturut kepinginan customer.
3.80K meter persegi area tanduran;1467 hektar alas;600+ karyawan.
4. Sertifikasi: BSCI, ISO9001, sertifikasi FSC, Walmart ID No: 36176334.
5.Material Pilihan: Chinese Cemara, Canadian Hemlock, Cypress, Amérika Western Red Cedar.
6. Kapasitas: 120 * 40 HQ saben sasi.
7. Akun Kunci: Walmart, TSC, Aldi, Lidl, Kmart, Costco, Burnnings, BCP, dolanan TP, Sunjoy.

  • Sandbox Whith Cover Outdoor Dekorasi Sandpit Play Outdoor Toys Playground

    Sandbox Whith Cover Outdoor Dekorasi Sandpit Play Outdoor Toys Playground

    Sandbox White Cover

    dicekel bocah njaluk kanggo dig kanggo bandha lan mbangun kraton wedhi ing latar mburi dhewe.Kothak wedhi kayu sing nggumunake iki digawe saka kayu tahan cuaca lan dilengkapi tutup bolong sing nglindhungi pasir nalika ora digunakake. Kanopi kanvas nyedhiyakake iyub-iyub kanggo panjelajah cilik.

  • Sandpit kayu dicekel bocah Square Sandbox for Sale

    Sandpit kayu dicekel bocah Square Sandbox for Sale

    Sandpit Kayu

    Kothak wedhi minangka kegiatan sing apik kanggo bocah-bocah saka macem-macem umur.Kabeh bocah seneng dolanan pasir, wiwit bayi sing umure mung sawetara wulan nganti bocah sekolah.Nggawe istana pasir, ngeduk lan mung ngeculake biji-bijian ing driji minangka kegiatan tekstur lan sensori sing nyenengake.Duwe kothak wedhi sing ditutupi minangka cara sing aman kanggo njaga pasir ing ruangan ruangan, tanpa kuwatir yen ana kewan utawa serangga sing mlebu ing kothak kasebut.

  • Sandpit Kayu Solid Wooden Square Sandbox Kanthi Cover

    Sandpit Kayu Solid Wooden Square Sandbox Kanthi Cover

    Sandpit Kayu

    Mode kothak wedhi saka kayu cemara premium lan dilapisi cat berbasis banyu sing ramah lingkungan, kothak wedhi iki luwih gampang rusak utawa retak lan luwih kuwat lan njamin keamanan lan kesehatan bocah-bocah ing wektu sing padha.

  • Sandbox Kanthi Cover Outdoor Sand Box Play 2 Foldable Bench Kursi

    Sandbox Kanthi Cover Outdoor Sand Box Play 2 Foldable Bench Kursi

    Sandbox With Cover mesthi bakal dadi nongkrong favorit kanggo bocah-bocah lingkungan!Iki nduweni rong bangku sing nyenengake supaya akeh ruang kanggo sawetara bocah kanggo digali, mbangun, lan njelajah bebarengan.Bangku-bangku lempitan rata kanggo nutupi lan nglindhungi wedhi nalika wektu dolanan wis rampung!Genggeman tangan nggawe gampang dilipat lan dibukak.

  • Sandpit Kayu w / Cover Canopy Convertible Bangku Kursi Ngisor Liner

    Sandpit Kayu w / Cover Canopy Convertible Bangku Kursi Ngisor Liner

    Sandpit Kayu

    Kalebu area dolanan sing nyaman lan wiyar kanggo sawetara bocah kanggo digali, mbangun lan njelajah bebarengan.Digawe saka kayu cemara padhet kanggo struktur stabil sing siap digunakake saben dina.Ayo anak nuduhake kreativitas lan imajinasi karo sandpit bocah-bocah iki!

  • Sandbox Kayu Solid Square Sandpit karo Cover

    Sandbox Kayu Solid Square Sandpit karo Cover

    Sandbox Kayu Solid Square Sandpit karo Cover

  • Kids Wooden Outdoor Sandbox karo Canopy kanggo latar mburi

    Kids Wooden Outdoor Sandbox karo Canopy kanggo latar mburi

    Panggonan Fun Outdoor kanggo Kids

    Kothak wedhi Anak kita minangka papan dolanan sing apik kanggo bocah-bocah ing njaba dolanan, Ruang njero sing gedhe ngidini bocah cilik seneng-seneng karo kanca-kanca.Kajaba iku, sampeyan uga bisa gabung karo dheweke, nikmati wektu ikatan sing larang regane.

  • Kids Sandbox Outdoor Playground Wood Sandpit karo Cover kanggo Kids

    Kids Sandbox Outdoor Playground Wood Sandpit karo Cover kanggo Kids

    Kids Sandbox ngowahi sembarang latar mburi utawa njaba area dolanan dadi papan ing ngendi bocah cilik lan bocah-bocah bisa sosialisasi, hiburan lan njelajah.Cukup gedhe kanggo sawetara bocah bisa muter bebarengan.

  • Sandpit Kayu kanggo Kids Outdoor Playground

    Sandpit Kayu kanggo Kids Outdoor Playground

    Sampurna kanggo kapten utawa bajak laut sing kepengin banget, Kids Boat Sandpit nyedhiyakake lingkungan sing nyengkuyung dolanan lan olahraga ruangan.Apik banget kanggo nuwuhake imajinasi anak, wedhi bertema prau iki ngidini dheweke mlaku-mlaku, ndhudhuk, mbangun, lan nggawe wujud ing pasir kanggo nyenengake kabeh.

  • Perahu Kotak Pasir Kayu Kanthi Kanopi Belang Merah Putih

    Perahu Kotak Pasir Kayu Kanthi Kanopi Belang Merah Putih

    Set kothak wedhi kayu ruangan saka DROAD iki mesthi dadi papan nongkrong favorit anak sampeyan.Model iki teka ing fun, prau-shaped desain karo akeh kamar kanggo dig lan njelajah lan lelenggahan cukup kanggo papat kanca.Nampilake groundsheet anti banyu, teduh kanopi, lan digawe saka cemara Cina sing tahan lama, kothak wedhi iki dirancang kanggo ngulandara terus-terusan nganti pirang-pirang taun lan ningkatake koordinasi, sharing, lan katrampilan sensori.Yen ora digunakake, bangku dilipat kanggo nglindhungi kothak wedhi saka critters sing ora dikarepake lan cuaca sing ora becik.Ukuran sing cocog kanggo macem-macem ruangan ruangan, kothak wedhi iki bakal pas ing latar mburi, teras, utawa pekarangan.Set iki mesthine bakal tetep dikuwasani anak lan imajinasine terus-terusan nganti pirang-pirang taun.

  • Sand Pit Outdoor Playground Kid Wooden Sandbox

    Sand Pit Outdoor Playground Kid Wooden Sandbox

    Apa anak sampeyan ketagihan dolanan pasir?Kothak wedhi inovatif kita mesthi bakal dadi stasiun dolanan favorit kanggo bocah-bocah ing cedhak!Dilengkapi bangku sing nyaman sing njaga kelembapan, nalika cukup wiyar kanggo digali, mbangun lan njelajah bebarengan karo sawetara bocah.Migunakake cedarwood kualitas dhuwur kanggo kekiatan long-term kanggo pangopènan kurang kuwatir nalika ora dienggo.Aja ragu, kothak wedhi iki bisa menehi akeh kenangan lan taun sing nyenengake kanggo wong sing ditresnani.

  • Playground Kids karo Sandpit Kayu Kapal Play Boat karo Sandbox lan Shade Cover

    Playground Kids karo Sandpit Kayu Kapal Play Boat karo Sandbox lan Shade Cover

    Jeneng merek: D-Road

    Nomer Model: 2095

    Tipe: Taman Dolanan Outdoor

    Bahan: Papan Dolanan Kayu, Hemlock, utawa Cemara Cina, Kustom

    Umur: > 6 Taun

    is_customized: Ya

    Nama: Kids Sandpit

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2