. China Wooden Outdoor Patio Anak Portable Cubby House pabrik lan supplier |Zhangping D-Road

Kayu Outdoor Patio Anak Portable Cubby House

Jenis Kayu : Kayu Solid

Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi

Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint

Ruang Kamar: Patio, Indoor lan Outdoor, Outdoor

Warna: Kustomisasi

Fitur: Gampang Dirakit, FSC


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Jenis Kayu : Kayu Solid
Aplikasi: Indoor/Outdoor, Taman, latar mburi
Lumahing Treament: Eco-loropaken Water adhedhasar Paint
Ruang Kamar: Patio, Indoor lan Outdoor, Outdoor
Warna: Kustomisasi
Fitur: Gampang Dirakit, FSC

kauntungan produk

Bocah-bocah bakal seneng-seneng tanpa wates karo Playhouse Kayu Outdoor Tradisional, papan sing cocog kanggo bocah-bocah ngembangake imajinasi lan tetep sibuk nganti pirang-pirang jam!

Dirancang kanggo nglengkapi pekarangan apa wae;Nampilake lawang, jendela 4, stasiun porsi, lan kusen pot kembang.Nggabungake safety, gaya, comfort, lan nyenengake;Apik kanggo nggunakake kabeh taun ing njero lan njaba

Lawang biru sing sregep nyedhiyakake akses mlebu lan metu sing gampang menyang omah.Jendhela sing amba ngidini akeh sinar matahari lan angin sing mlebu. Stasiun sajian becik kanggo nyawisake omben-omben lan suguhan enak liyane

Dirancang kanggo bocah umur 3 nganti 7 taun.Gampang kanggo nginstal lan njaga;Kayu wis panelized kanggo cepet, perakitan prasaja

Napa milih kita?

Kualitas iku penting.Dene kuantitas mung angka, kualitas luwih rumit.Kontrol Kualitas bakal ngontrol kualitas kanthi ketat miturut standar internasional, syarat pelanggan, lan pihak inspeksi otoritas katelu.Perlu dicathet yen D-road nduweni reputasi dhuwur ing pangiriman pas wektune adhedhasar koordinasi lan kerjasama ing antarane macem-macem departemen.

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik?
A: Mesthi, kita minangka pabrik sing dadi salah sawijining produsen perabot ruangan kayu ing China.
Pabrik kita dumunung ing Zhangping, Fujian.

Q: Apa sampeyan bisa nindakake OEM kanggo kula?
A: Kita nampa kabeh pesenan OEM, hubungi kita lan menehi kula design.we bakal menehi rega cukup lan nggawe conto kanggo sampeyan
ASAP.

P: Apa sampeyan bisa ngirim produk menyang negaraku?
A: Mesthi, kita bisa.Yen sampeyan ora duwe forwarder kapal dhewe, kita bisa mbantu.

P: Apa sampeyan nampa pesenan cilik?
A: Aja kuwatir.Bebas bae kanggo hubungi kita .supaya njaluk liyane pesenan lan menehi klien kita convener liyane, kita nampa pesenan cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita